Onderhoud

Bij achterstallig onderhoud van vastgoed hoeft nieuwbouw lang niet altijd de beste mogelijkheid te zijn om weer jaren verder te kunnen. Renovatie en onderhoud zijn dan twee aantrekkelijke opties. Hoge faalkosten bij uitbesteding van deze werkzaamheden weerhouden opdrachtgevers er echter regelmatig van om dit daadwerkelijk te doen. Lammertink Vastgoedzorg begrijpt dat en heeft daarom een efficiënte, duurzame en kostenbesparende methode ontwikkeld. Wij werken van begin tot eind samen met onze klanten en nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de vastgoedzorg. Deze aanpak noemen wij resultaatgericht samenwerken.

Ons doel is om onze klanten volledig te ontzorgen wat betreft hun vastgoed. Onderhoud eindigt eigenlijk nooit. Daarom werken wij met een netto contante meerjarenplanning en begroting, waardoor wij jarenlang verantwoordelijk zijn voor de zorg van uw vastgoed. In deze meerjarenplanning zijn de wensen van u als opdrachtgever vertaald in praktische werkzaamheden naar gelang uw prestatie-eis per onderdeel. U bent hierdoor op lange termijn verzekerd van een hogere budgetzekerheid en duurzaamheid, lagere energiekosten, en een prettige leefbaarheid voor de gebruikers.

Wat doen wij?

Lammertink Vastgoedzorg is van A tot Z betrokken bij de zorg van uw vastgoed. Wij denken mee op het gebied  van kostenbesparing, milieu  en duurzaamheid.

Tijdens de initiatieffase horen wij graag uw wensen, visie en financiële kader. Zo kunnen wij een op maat gemaakt voorstel maken. Tijdens de uitvoeringsfase is het onze verantwoordelijkheid om het werk conform planning, prestatie- en kwaliteitseisen te leveren. Bij oplevering van het project vinden verschillende evaluaties plaats. Zo bent niet alleen u tevreden, maar vooral de daadwerkelijke gebruikers. Vervolgens monitoren en onderhouden wij uw vastgoed zoals wij dat in de meerjarenplanning hebben vastgelegd.

Meer weten? Neem contact op

Waarom Lammertink?

Samenwerken met Lammertink Vastgoedzorg betekent duidelijke communicatie, werken volgens planning en zekerheden op korte en lange termijn.

“Lammertink Vastgoedzorg heeft de kennis en de kunde om de totale buitenschil van gebouwen efficiënt in optimale staat te houden. In één woord: klasse” – Zorgaccent

 

Garanties

Bij Lammertink Vastgoedzorg bent u verzekerd van:

  • Een vast aanspreekpunt
  • Nauwe samenwerking
  • Lage exploitatiekosten
  • Hoge duurzaamheid

 

  • Langdurige zekerheid
  • Actuele kennis en expertise
  • Kort plan- en uitvoeringsproces
  • Goede balans tussen korte en lange termijn

Oog voor kwaliteit Onze keurmerken

Wij zijn trots de volgende keurmerken te mogen dragen.

een selectie van Projecten waar wij trots op zijn

Locatie: Nijverdal
Status: Afgerond
Locatie: Twente en Salland
Status: Lopend
Locatie: 32 locaties in Twente & Salland
Status: Lopend