Gevelonderhoud

Een goed onderhouden gevel heeft vele voordelen, waaronder een betere bescherming tegen regen en vorst. Indien de gevel van uw woning scheuren of loslatende voegen vertoont, is het van belang om dit te herstellen om grotere schade te voorkomen. Immers, deze scheuren en loslatende voegen geven vocht de mogelijkheid om uw woning binnen te treden, met als gevolg dat er schimmelvorming plaats kan vinden. Aangezien de oorsprong van Lammertink Isolatie in vastgoedzorg ligt, kunnen wij u als geen ander adviseren over het onderhouden van uw gevel.

Gevel reinigen

Middels onze gevelreiniging machines kunnen wij uw gevel dusdanig schoonmaken zodat deze weer in nieuwstaat verkeert.

Gevel impregneren

Om uw buitengevel tegen vocht, ongewenste schimmels en vorstschade te beschermen, is impregneren een effectieve maatregelen. Wij doen dit door een pasta op de muren aan te brengen, die de woning beschermt tegen regen en vocht om te voorkomen dat dit in de gevel trekt.

Voegherstel gevel

Los van het ontsierende effect van loslatende voegen, hebben loslatende voegen ook een negatief effect op vochtproblemen. Door loslatende voegen ontstaan kleine gaten in de gevel, die ervoor zorgen dat warme en koude lucht met elkaar in verbinding komen. Het gevolg is condensatie in de spouw, die vervolgens resulteert in schimmelvorming op de muur. Naast het herstellen van de voegen kunt u er optioneel voor kiezen om de woning te laten impregneren, om op lange termijn verzekerd te zijn van een goed onderhouden gevel.

Bekijk de andere manieren om uw woning te isoleren hier.